’t SchrijfNest op een vaste locatie – voorjaar 2018

't SchrijfNest 2017-06-07 - 6
In ‘t SchrijfNest kom je op een ontspannen manier in contact met schrijven.
We schrijven over alledaagse dingen, telkens rond een ander thema en laten ons prikkelen door woorden, de omgeving, beelden, herinneringen, geuren, … Zo ontdekken we – in de veilige geborgenheid van het nest – wat in ons leeft. Met korte, speelse opdrachten zorg ik ervoor dat je pen als vanzelf in beweging komt.

Iedereen kan meedoen in ‘t SchrijfNest, wie al vaker heeft geschreven, maar evengoed wie nog nooit iets (creatiefs) op papier heeft gezet. Je hoeft niet grammaticaal correct of zonder fouten te kunnen schrijven. Het gaat om samen schrijven, om delen, om het proces.
Schrijven in groep kan een goede stimulans zijn om regelmatig te schrijven.  Bovendien is het gewoon ook aangenaam om samen iets te doen.  Wanneer we in groep het schrijven beoefenen dienen we ook rekening te houden met anderen en met dat wat er van moment tot moment tijdens het schrijven gebeurt. We gaan op een respectvolle manier om met anderen die samen met ons schrijven.  Zo zorgen we ervoor dat ‘t SchrijfNest niet herleid wordt tot een ‘even weg zijn van de wereld’ maar integendeel een harmonieus samenzijn is met iedereen en alles wat samen met ons in deze ruimte en op dit moment aanwezig is.

In 2018 vindt ’t SchrijfNest twee keer per maand plaats, één keer bij vivapo, Dampoortstraat te Sint-Kruis/Brugge – de data vind je hieronder – en één keer op verplaatsing (kunstenaarsuitstapje), in principe op de derde woensdag.

Voorjaar 2018
’t SchrijfNest bij vivapo te Sint-Kruis/Brugge van 14u tot 16u30:
woensdag 3 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april, 2 mei en 6 juni
Van harte welkom!
Viviane Van Pottelberghe
(laatst gewijzigd: 4 mei 2018

4 gedachtes over “’t SchrijfNest op een vaste locatie – voorjaar 2018

  1. Pingback: Mijmeren op papier – op verplaatsing – 2018 – mijmeren op papier

  2. Pingback: Post – vivapo

  3. Pingback: Post – vivapo

Plaats een reactie