’t SchrijfNest

vivapo logo

’t SchrijfNest komt twee keer per maand samen: op de eerste dinsdag voor Mijmeren op papier (op verplaatsing) en op de derde dinsdag voor Mijmeren in de natuur. Je komt er op een ontspannen manier in contact met schrijven.
We schrijven over alledaagse dingen, telkens rond een ander thema en laten ons prikkelen door woorden, de omgeving, beelden, herinneringen, geuren, … Zo ontdekken we – in de veilige geborgenheid van het nest – wat in ons leeft. Met korte, speelse opdrachten zorg ik ervoor dat je pen als vanzelf in beweging komt.

Wij komen met een kleine groep twee keer per maand samen. Niet alleen de locatie maar ook het thema en de schrijfopdrachten verschillen.

Data ’t SchrijfNest vind je op deze koppeling.

Schrijven in groep kan een goede stimulans zijn om regelmatig te schrijven.  Bovendien is het gewoon ook aangenaam om samen iets te doen.  Wanneer we in groep het schrijven beoefenen dienen we ook rekening te houden met anderen en met dat wat er van moment tot moment tijdens het schrijven gebeurt. We gaan op een respectvolle manier om met anderen die samen met ons schrijven.  Zo zorgen we ervoor dat het SchrijfNest niet herleid wordt dot een ‘even weg zijn van de wereld’ maar integendeel een harmonieus samenzijn is met iedereen en alles wat samen met ons in deze ruimte en op dit moment aanwezig is.
Van harte welkom!
Viviane Van Pottelberghe
(laatst gewijzigd: 17/9/2020)
Advertentie