Nieuws uit ’t SchrijfNest

PrintBrugge, 20 maart 2017
Dag sympathisant van Mijmeren op papier
Op zondag 15 maart zette ’t SchrijfNest z’n beste beentje voor tijdens het co café te Brugge.  Zeven deelnemers droegen voor uit eigen werk dat ze ooit schreven tijdens of naar aanleiding van ’t SchrijfNest. Ze maakten hiervoor gebruik van de schrijfvormen die we tijdens de voorbije vijftien sessies hebben geoefend. Deze activiteit was life te volgen voor leden van de FB groepen Mijmeren in Elfjes en Mijmeren in haiku’s en tanka’s. De opname is daar nog steeds te bekijken.
Het SchrijfNest ging van start op 14 oktober 2015. Het groot aantal deelnemers op 11 november was de aanleiding om vanaf december twee keer per maand een SchrijfNest te organiseren. Deelnemers konden kiezen voor één van de twee data per maand. Dit betekent dat ’t SchrijfNest sinds de start reeds DERTIG keer bijeen kwam en daarmee heeft bijgedragen tot de groei van let’s co & co .
Wat is er nu aan nieuws te melden? Werkten we tot en met maart met één thema per maand, dan verandert dit vanaf april. Na juni wordt de nieuwe formule geëvalueerd.  Concreet betekent het dat we op de eerste en de derde woensdag van april met een verschillend thema en oefeningen zullen werken.
Op 5 april gaan we oefenen met Japanse dichtvormen; op 19 april maken we kennis met Limerick, Fibonacci & Tautogram.  Het thema blijft een verrassing en verneem je pas tijdens ’t SchijfNest zelf.
Er zijn op beide data nog enkele plaatsen vrij.  Vooraf inschrijven is wel de boodschap.

Mijmeren op papier in ‘t SchrijfNest vindt verder nog plaats op
 de eerste woensdag van de maand van 14:00 tot 16:30 – op 3/5 en 7/6
 de derde woensdag van 14:00 tot 16:30 – op 17/5 en 21/6.

Voor Klinken & Mijmeren (ook in let’s co & co), een initiatief van vivapo i.s.m. Rika Rotsaert/Stembevrijding –  op vrijdag 31 maart van 14:00 tot 18:00 – is inschrijven de boodschap gezien het minimum aantal nog niet is bereikt.
Wie schrijvend naar de natuur wil kijken tijdens wandelen in stilte in het Fort van Beieren te Koolkerke is welkom op woensdag 12 april en 14 juni van 10:00 tot 12:00.
Wil je graag creatief, meditatief en reflectief schrijven maar passen de voorgestelde data jou niet, dan is er nog altijd de mogelijkheid om sommige workshops van ’t SchrijfNest online te volgen of om mij uit te nodigen voor een workshop bij jou thuis
Over het zomerprogramma verneem je later meer.

 

Een hartelijke groet
Viviane Van Pottelberghe

***
vivapo
Ondernemingsnummer 0882.920.427
IBAN BE88 7380 1895 5741 – BIC KREDBEBB
+32 496 12 16 08                      vivapo@me.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s